Ga naar de inhoud

EnergieBespaarCafé – vrijdag 24 november

14:00 tot 17:00 uur

Vrijdag 24 november van 14:00 tot 17:00 uur
📍 Energiehuis Houten (bekijk locatie hier)

Heb jij een (huur)woning en ben je benieuwd hoe je met kleine ingrepen ook energie kan besparen, en daarmee je energierekening kan verlagen? Op vrijdag 24 november kun je in het EnergieBespaarCafé meer te weten komen over hoe jij energie kan besparen in én rondom je huis. Ook krijg je meer informatie over het aanmelden voor een bezoek van een energiebespaarcoach bij jou thuis.

Van vragen over kleine energie-bespaarmaatregelen tot de isolatie van je huis, HR++-glas, zonnepanelen, ventilatie of een warmtepomp: de energieambassadeurs duiken graag samen met jou in je vraag om te bepalen wat de beste oplossing voor jouw huis is. Bovendien kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert. Ook weten ze meer van de collectieve inkoopacties of kunnen ze meekijken naar offertes die je hebt gekregen.

Loop gerust binnen en spreek één van de energieambassadeurs aan. Meer weten over de ambassadeurs? Bekijk dan deze website

Het EnergieBespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten

www.energiefestivalhouten.nl

Contact
Programma
Editie 2022

© Fotografie door Aad de Jonge
Met trots aangedreven door WordPress