Ga naar de inhoud

Improv Climate Comedy Show – zondag 26 november

20:00 – 22:00 uur

📍 Theater aan de Slinger (bekijk locatie hier)

Val van de ene verbazing in de andere tijdens deze climate improvisatievoorstelling met onverwachte plots, en grappige dialogen door Theatergroep Pernassos.
Wil je erbij zijn? Koop dan nu je kaartje:

Een affaire vol spanning met een elektricien, paniek bij het lampje van P!xar vanwege hoge stroomprijzen of een depressieve boomknuffelaar in de Westelijke Sahara: het zouden zo maar eens scènes kunnen zijn die je gaat zien tijdens deze improv-comedyshow van Theatersportgroep Parnassos; de winnaars van het Nederlandstalig Studententheatersport Kampioenschap 2022. Tijdens een show van TSGP val je van de ene verbazing in de andere. Verwacht een improvisatievoorstelling met onverwachte plots, grappige dialogen en rare typetjes. Zonder script, zonder regisseur en zonder pardon maken de acteurs ter plekke een scène. Als de spelers vragen om een suggestie, dan mag de hele zaal mee beslissen. Een locatie? Een relatie? Een aanleiding? Roept u het maar!

Wie is Theatergroep Pernassos?

De winnaars van het Nederlandstalig Studententheatersport Kampioenschap 2022. De theatergroep bestaat al meer dan 20 jaar en is opgericht door studenten uit Utrecht. Meer zien van theatergroep Parnassos? Bekijk de website

www.energiefestivalhouten.nl

Contact
Programma
Editie 2022

© Fotografie door Aad de Jonge
Met trots aangedreven door WordPress